it wiid it wiid it wiid it wiid Last-minutes bungalows met sloep boeken it wiid
(1) 2 »
Originele afbeeldingRestaurant De Buitenplaats op It Wiid is geopend volgens de door de exploitant gehanteerde openingstijden, maar vanaf Pasen zeker ieder weekend geopend. Dit restaurant heeft een mooi terras aan het water. Bekijk de website.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingWester eten & drinken is een prachtig Grand-Café in Earnewâld en is de ideale plek om te genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak. Ook voor lunch of diner of om lekker te borrelen met vrienden of collega's. Naast eten en drinken biedt dit sfeervolle restaurant ook gelegenheid voor een dagje uit (bowlen) of outdoor evenementen. Gelegen in het hart van Earnewâld.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingU wordt gastvrij ontvangen in deze lunchroom in Eernewoude waar verse producten, hygiëne en duurzaamheid bovenaan staan. Of u nu een pannenkoek bestelt of een maaltijdschotel. Bekijk de website en het menu.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEen sfeervol restaurant in Leeuwarden met geweldig eten voor een vriendelijke prijs. De van origine Friese chef kookt met verse producten, van Friese bodem. Een aanrader als je een avondje écht lekker uit eten wilt. Let op: regel een Bob of een taxi, want ook de wijnen zijn onvergetelijk lekker.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIn Eernewoude zijn nog diverse restaurants te vinden, zoals restaurant Porto Casa, te vinden in het centrum van Eernewoude. Op de kaart diverse pizza-, vlees- en visgerechten. Kom Italië proeven tijdens uw vakantie op ons park. Ook met bezorging!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEen typisch eetcafé, in Eernewoude gevestigd, is restaurant De Meerpaal, midden in NP de Alde Feanen. Perfect te combineren met een prachtige rondvaart, sloepentocht of een wandel- of fietsroute. Dit restaurant is geschikt voor kinderen en heeft een uitgebreide kaart.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingEetcafé Westersail grenst aan het Nationaal Park De Alde Feanen met uitzicht over het Earnewâldster wiid. Op het terras kunt u van dit uitzicht genieten onder het genot van een lunch, borrel of diner.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingRestaurant Brasserie Puur Prince is gelegen in het mooie Friese plaatsje Earnewâld, midden in nationaal park De Alde Feanen, aan het Siegersdiep. Met een sfeervolle brasserie, een mooi restaurant en een uniek terras aan het water, is Puur Prince een uitstekende plek voor een lekkere kop koffie, een smakelijke lunch of een heerlijk diner.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDichtbij het dorpsplein in Grou staat, met fraai uitzicht over het water Hotel-Restaurant Oostergoo waar de gast al meer dan 150 jaar welkom is. Het oudste gerenommeerde hotel van Friesland. Hotel-Restaurant Oostergoo heeft zich in meer dan 150 jaar ontwikkeld tot wat het nu is. Zij ontvangen u graag in een rustige, informele en hartelijke sfeer. Zowel over land als over water uitstekend bereikbaar met parkeergelegenheid in de directe omgeving of uw eigen aanlegsteiger!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingAl ruim 20 jaar het gezelligste Grandcafé-restaurant van Drachten/Smallingerland. Authentiek, warm, gastvrij en regionaal vers is het motto. Laat u zich verassen door een van de barista's die de mooiste arabica bonen omtoveren tot de mooiste en lekkerste koffie variaties van heel Drachten en omgeving. De keuken staat garant voor verse, biologische en regionale gerechten en werken o.a. met het Friese rundvleesras, de Friese roodbonte. Tevens wordt er elke dag verse vis geleverd van topkwaliteit!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingChinees Indisch Specialiteiten restaurant in Bergum. Elke zaterdag en zondag kunt u deelnemen aan het lopen buffet en iedere maand wordt er een ander menu samengesteld. Zie Kota Radja.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingGevestigd in een monumentaal 'Heerenhuis" uit de 18e eeuw in de historische binnenstad van Leeuwarden. De chef-kok van Sminiahuys verwent zijn gasten met een 'wereldse' kaart: de gerechten komen uit vele windstreken, van Toscane tot Scandinavië en van de westkust van de Verenigde Staten tot de Spaanse costa's. Het restaurant is geopend voor lunch en diner, voor zowel zakelijke ontmoetingen als privémomenten. Een thuisgevoel voor captains of industry en stelletjes die er voor gespaard hebben. Rekent u op een warm welkom.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingLeuke gerechten, verrassende combinaties en producten uit de streek, dat doet een mens goed. De chef-kok beheerst de ambachtelijke keuken goed en dat kun je proeven. Restaurant "By ús" is gevestigd in het oude stadscentrum van Leeuwarden, in de keuken wordt regionaal en veelal biologisch gekookt met groente en kruiden, vis schaal en schelpdieren uit de Waddenzee, Friese woudvarkens en rund van het Lauwersland.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingMidden in Friesland, tussen de Friese meren en de Wouden ligt Restaurant “Koriander” in het hart van Drachten. Michelin heeft het restaurant sinds 1999 een ster toegekend. De kok heeft een stijl van koken die je eerlijk kunt noemen. Verse, goede regionale producten sieren het bord. Geen tierelantijnen. De seizoenen, versheid van de producten, smaak en puur koken staan hoog in het vaandel.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingRestaurant uit de Michelin Gids en onderscheiden met een Bib Gourmand, waar u dan ook terecht kunt voor een heerlijke maaltijd tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ingrediënten van het Friese land met soms een vleugje Zwitserland.
  Druk artikel af Verstuur artikel

(1) 2 »