it wiid it wiid it wiid it wiid Last-minutes bungalows met sloep boeken it wiid
Park It Wiid > Boot- en fietsverhuur
Boot- en fietsverhuur
Geniet van een luxe bungalow met sloep, die direct bij aankomst op het park al helemaal gereed ligt, wij hebben een ruime keuze uit sloepen-boten. Uw vakantie begint al bij aankomst. Boek uw bungalow met sloep, sportieve toerboot en/of buitenspa.

Bij de bungalows van het type Fisker Wellness de Luxe (6-persoons) is het gebruik van een dieselsloep (of speciaal voor de visliefhebbers) trendy sloep inbegrepen. Ook hebben deze woningen wellness voorzieningen o.a. Finse sauna en zonnehemel.
Voor alle onze sloepen geldt dat een vaarbewijs niet nodig is. De luxe dieselsloep en Waterspoor 707, Interboat 20 of Escape 750 horen bij het type Super Grand Fisker Wellness de luxe VIP met zwemspa-jacuzzi, met fietsen, kano`s, kayak, wellnessvoorzieningen zoals Finse ovensauna.

Bij de bungalow van het type Sile kunt u gebruik maken van een poly-Valk open zeilboot, een kano en een roeischouw (buitenboordmotor separaat te huur).
De bungalow van het type Wellnes de luxe Wille Sport & Adventure, een specifiek huis gericht op een actieve vakantie, heeft de beschikking over een Whaly 385 toerboot met buitenboordmotor, een kinderzeilboot Optimist (tot 12 jaar) kano’s/kayak, 2 mountainbikes, sport- en spelattributen (tennis- en badmintonrackets) e.d. Nieuw zijn de huizen voor grotere gezelschappen zoals de 14-persoons Super Grand Fjirtjin Wellness de Luxe VIP en de 20-persoons Super Grand Tweintich XL de luxe VIP met Escape 750 reddingssloep

Voor het huren van een sloep, hanzeschouw, kano’s/kayaks en (electrische) fietsen bevelen wij aan:


In het dorp zijn ook nog andere bootverhuurders o.a. Bootverhuur Eernewoude.

Niets is zo rustgevend en ontspannend dan varen of fietsen door het wondermooie Friese waterland.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bestanden die gelinkt zijn aan dit artikel
Download dit bestand Vaarbewaarkaart-varen-doe-je-samen-2018.pdf

Bladeren door de artikelen